Reizigersadvisering

Ook voor reizigersadvisering kunt u bij ons terecht!

Gaat u binnenkort op reis? Voor verschillende vakantiebestemmingen zijn vaccinaties geadviseerd. Reizen kan namelijk ook risico's voor uw gezondheid betekenen. Wij zoeken graag voor u uit wat er wordt aangeraden voor uw vakantiebestemming.

Om u een goed advies te kunnen geven vragen wij u dit Reisformulier bij voorkeur minimaal 6 weken voor uw vakantie in te vullen. De gezondheidsrisico’s kunnen per regio, per seizoen en per patiënt verschillen. Wij willen u dan ook vragen het intakeformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Bent u in het bezit van een vaccinatie-paspoort (geel boekje)? Zorgt u dan dat u dit tijdens het invullen van het formulier bij de hand heeft.

De huisarts zal vervolgens kijken welke risico’s u loopt. Hieruit volgt dan een persoonlijk advies.

U maakt in overleg met onze assistente een afspraak voor een reisconsult bij dokter van den Ham. U levert het ingevulde vragenformulier vooraf in zodat een goede voorbereiding van het reisconsult kan plaatsvinden. Tijdens het reisconsult bij dokter van den Ham wordt bekeken welke vaccinatie(s) of malariatabletten u nodig heeft. In overleg worden vervolgens de benodigde reisvaccinaties gepland. Dr. van den Ham kan in de periode van 5 tot en met 27 augustus geen reisaanvragen beantwoorden i.v.m. vakantie.

Het tarief voor een reisconsult bedraagt €28,29. Dit bedrag kunt u pinnen of contant afrekenen aan de balie. Dit is het bedrag voor het advies, het recept en het injecteren. Het vaccin en de malariatabletten zijn hierbij niet inbegrepen.

Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden geheel of gedeeltelijk deze kosten. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij uw zorgverzekeraar.

Meer informatie kunt u vinden op de volgende website: Landelijk Coördinatiecentrum Reizigers

Spoed

Spoed

Levensbedreigende situaties bel: 112

Anders bel: 073 - 5512239

Contactgegevens

Huisartspraktijk Van Eunen

Schijndelseweg 15b
5271 BK  Sint - Michielsgestel

T: 073 - 551 22 39
F: 073 - 551 44 57
E: info@huisartsvaneunen.nl

Handige links

Symbool informatie

 

 


» Thuisarts.nl

Geeft betrouwbare informatie
over gezondheid en ziekte,
samengesteld door huisartsen.
Label De Makers

design & realisatie
door De Makers